REVO bikes

De fiets van je dromen

Stel je unieke fiets samen

Een unieke, op maat gemaakte fiets. Gesmeed met precisie en aandacht voor detail.

REVO Koto - Cross fiets op maat
CROSS
REVO F.A.L. - racefiets op maat
PERFORMANCE
REVO Grava - gravel fiets op maat
GRAVEL
REVO Raya - racefiets op maat
RACE
REVO Turo - MTB fiets op maat
MTB

RACE

REVO F.A.L.

Gemakkelijk te besturen, precies en altijd voorspelbaar. Licht en snel bergop maar accuraat en perfect controleerbaar, zelfs in de snelste afdalingen.

Ideaal voor lange ritten. Nog beter als deze ook flinke klimmetjes en afdalingen bevatten.

MOUNTAINBIKE

REVO TURO

Klaar om je grenzen te verleggen? Rijden over drops, heuvels, jumps en kom bochten voelde nog nooit zo goed.

Deze hardtail MTB is ontworpen voor cross country wedstrijden.

RACE

REVO RAYA

Zag je ooit al zo’n strakke fiets? Dankzij de goede bestuurbaarheid en de aerodynamische eigenschappen vlieg je over het wegdek.

Ideaal voor zowel de competitierijder als de wielertoerist.

CROSS

REVO KOTO

De ultieme crossfiets voor elke omloop. Snelle omlopen, zandwedstrijden, heuvelachtige of modderige omlopen: geen enkele uitdaging is te groot.

Een topklasse cyclocrossfiets waarmee je strijdt voor het podium.

GRAVEL

REVO GRAVA

Gravel staat gelijk aan avontuur en kameraadschap. Het is niet voor niets de perfecte reisgenoot.

Autowegen, bospaden, gravel… op elk terrein voel je je comfortabel.

FAQ

We bieden 2 jaar garantie op constructiefouten op onze framesets. De garantie loopt vanaf de datum van de aankoopfactuur.

Een eerste selectie gebeurt op basis van een 3D design, kwaliteit van het carbon en geometrie. Indien er een frame wordt goedgekeurd, wordt altijd een test frame besteld.

Vervolgens wordt het testframe afgemonteerd. Hierbij wordt er vooral aandacht gehecht aan de afwerking. Past alles goed, zijn er geen problemen tijdens de montage, ziet de fiets er visueel goed uit?

Daarna wordt de fiets uitvoerig getest door 1 van onze testrijders onder verschillende omstandigheden. Indien de respons voldoende goed is, wordt het frame opgenomen in ons gamma.

Als klein bedrijf bieden we fietsen aan die zowel op gebied van design, kwaliteit, rij-eigenschappen, en technologische nieuwigheden de evenknie zijn van de grote merken.

Bovendien worden onze fietsen afgewerkt met kwaliteitsvolle en lichte materialen. Dit resulteert in zeer kwaliteitsvolle fietsen met uitmuntende rij-eigenschappen.

De winkel is enkel open op afspraak. Het verkoopproces van een fiets op maat neemt meer tijd in beslag dan een  standaard fiets, daarom nemen we graag de nodige tijd voor onze klanten.

Na afspraak kan je zeker enkele modellen bekijken in onze winkel.

We proberen aan iedere vraag te beantwoorden, ook voor mindere voor de hand liggende aanvragen proberen we een oplossing aan te bieden.

Op het gebied van lakwerk en afmontage van de fietsen is bijna alles mogelijk. Er wordt altijd gewerkt met een gedetailleerde offerte, waarbij ieder onderdeel vermeld wordt.

Indien je dit wenst kan de fiets tot bij je thuis geleverd worden.

Uiteraard bieden we onderhoud aan voor onze eigen fietsen. Via het contactformulier op de website kun je een afspraak aanvragen.

Er word zo snel mogelijk contact  opgenomen om een afspraak te maken.

Wij zelf bieden geen bikefitting aan maar werken nauw  samen met een bikefitter.

De bikefitter kan op basis van je huidige fiets, de maat van je nieuwe fiets bepalen. Zo zijn we in de mogelijkheid een fiets af te leveren met de juiste geometrie.

Er zijn momenteel heel wat fietsleasingbedrijven op de markt, om met ieder bedrijf een samenwerking aan te  gaan is dit helaas onmogelijk.

De meeste werkgevers werken samen met een vaste partner om hun fietsen te leasen. We nemen graag contact op met deze partner om te kijken of je onze fiets kan leasen via hen.

Jouw eigen unieke, op maat gemaakte fiets.

Het is niet zomaar een fiets. Het is jouw fiets. Het is jouw design.

Scroll naar boven