REVO bikes

Tevreden coureurs

Tevreden klanten zijn de bouwsteen van elke succesvolle onderneming. Tevreden klanten zijn ook het resultaat van waardering en hard werken om de verwachtingen te overtreffen.

REVO TURO

Mountainbike

Deze MTB werd samengesteld in functie van marathon wedstrijden. Er werd geopteerd voor de betrouwbaarheid van de Shimano XT groep. Dit in combinatie met de licht gewicht alu MTB wielen van Icon. Op vraag van de klant werd de MTB tubeless afgeleverd. Het eindresultaat een zeer competitieve MTB die perfect binnen het budget van de klant viel.

Frame: REVO TURO
Lak: Zwart met gouden splatters
Afmontage: Shimano XT single speed
Wielen: Icon aluminium
Banden: Vittoria Mezcal tubeless
Stuur: Revo carbon geïntegreerd stuur
Ketting: KMC goud uitvoering

REVO KOTO

Crossfiets

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe CX fiets Het stuur, stuurpen en de cranklengte werden aangepast in functie van mijn lengte. De fiets werd onmiddellijk afgeleverd met de juiste verhouding van versnellingen. Het verschil met mijn vorige CX fiets is groot. Deze fiets voelt zoveel  competitiever aan omdat alles op maat werd afgemonteerd. (Maris Erkens)

Frame: REVO Koto One Disc
Lak: Rood met marmerlook
Afmontage: Shimano 105 single speed
Wielen: Icon

REVO F.A.L.

Racefiets

Wanneer popart meets a bike. Er werd geopteerd om dit performance frame te voorzien van leuke popart elementen. De popart elementen zorgen voor een zeer originele en persoonlijke touch aan de fiets. Met dit uniek design scoor je zeker bij je wielervrieden

Frameset: REVO F.A.L.
Lak: Cream White/Pop art
Afmontage: Shimano 105 DI2 12 Speed
Wielen: Shimano C32 Carbon

REVO KOTO

Crossfiets

Waarom ik voor REVO koos? Bij hen had ik de mogelijkheid om mijn crossfiets te laten lakken in de
kleuren van mijn favoriete wielerclub. (Mathis Cassaert)

Frame: REVO Koto One Disc
Lak: Zwart/Orange/Wit
Afmontage: Shimano 105 single speed
Wielen: DT Swiss Alu

REVO TURO

Mountainbike

Dit is de fiets die ik wou! Het kameleon kleur, de bruine bandjes, de koperen letters, ik ben er zot van. Bovendien werd ik goed geadviseerd in keuze naar groep en  tandwielen. Ik ben zeer tevreden met mijn fiets. Mijn  competitieseizoen kan alvast niet meer stuk met deze mountainbike.

REVO KOTO

Crossfiets

Als competitierijder was ik op zoek naar een CX Fiets om wedstrijden te betwisten. Bij REVO hebben ze een competitieve fiets samengesteld die perfect binnen mijn budget paste. De fiets werd volledig op maat afgemonteerd zoals besproken. Nadien hoefde geen enkele aanpassing meer te gebeuren. (Debrauwere Sil)

Frame: REVO Koto One Disc
Lak: Groen/Wit
Afmontage: Shimano Ultegra Mechanisch 11 speed
Wielen: Icon C3.0 Disc Alu

REVO KOTO

Crossfiets

Door pech moest ik dringend op zoek naar een nieuwe CX fiets. REVO bikes bood mij een mooie CX fiets uit stock aan. De aankoop verliep supervlot. Enkele dagen was ik al op pad met mijn nieuwe fiets. (Marjolijn Van den Houtte)

Frame: REVO Koto One Disc
Lak: Zwart/Grijs
Afmontage: Shimano 105 single speed

REVO SALTAR

Mountainbike

Ik wou starten met enduro en downhill, nergens vond ik een fiets waar kwaliteit en prijs in evenwicht was. Bij REVO bikes kon ik mijn fiets helemaal zelf samenstellen en gaven ze mij advies waar ik wat goedkoper kon gaan en aan welke stukken ik wat meer geld moest uitgeven.  Ik ben mega trots op mijn fiets, hij mag gezien zijn.

REVO FULLY

Mountainbike

Nieuw in ons gamma. Deze prachtige MTB Fully, gemaakt voor de meest uitdagende cross country wedstrijden. Een lichtgewicht frame, strak design, interne bekabeling en integrated cockpit. 


REVO KOTO

Crossfiets

Deze CX fiets werd volledig custom opgebouwd. Een unieke kleurencombinatie afgewerkt met de Shimano Ultegra DI2 11 speed groepset. Er werd geopteerd voor een Shimano Grx achterderailleur omdat deze beter bestand is tegen de schokken. De fiets werd onmiddellijk afgeleverd met de nieuwe carbon tubewielen van onze huisleverancier Icon Wheels.

Frame: REVO Koto One Disc
Lak: Rood/Oranje/Zwart
Afmontage: Shimano Ultegra DI2 11 speed
Wielen: Icon T35 Disc Carbon

REVO TURO

Mountainbike XC

Een echt competitiebeest, zo kunnen we deze MTB het best omschrijven. Met de grootste zorg en de beste onderdelen samengesteld. Klaar om de zwaarste parkoersen te trotseren. Er werd niets aan het toeval overgelaten.

Frame: REVO Turo
Lak: Glossy White/Colored Decals
Afmontage: Sram XX1 AXS + AXS Dropper
Wielen: Icon MTB Carbon

REVO GRAVA

Gravelfiets

Een glimlach daar doen we het voor. Prachtige gravel fiets, deze fiets zal worden gebruikt als combinatie weg/offroad.
 

Frame: REVO Grava
Lak: Cream White
Afmontage: Shimano Ultegra DI2 12 Speed
Wielen: Visio Alu Team Edition

REVO F.A.L.

Racefiets

Tijdloos design, wit met zwarte decals. Voor deze klant werd de groepset van zijn vorige fiets overgebouwd op zijn nieuw frame. 
 

Frame: REVO F.A.L.
Lak: White/Black
Afmontage: Shimano Ultegra DI2 11 Speed
Wielen: Icon Alu C3.0 wielen

REVO F.A.L.

Racefiets

Het perfecte plaatje. Een eindresultaat waarbij ieder detail klopt. Het knap design van de Revo F.A.L. in combinatie met oogstrelend lakwerk. Afgemonteerd met de nieuwe Ultegra DI2 en de hoogwaardige Icon C5.0 disc wielen. Een beauty is born.
 

Frame: REVO F.A.L.
Lak: Red/Matt Black
Afmontage: Shimano Ultegra DI2 11 Speed
Wielen: Icon Carbon  DiscC5.0 wielen

Scroll naar boven